پایگاه خبری و اطلاع رسانی شهرداری رباط کریم دومین جلسه كمیته نما در شهرداری رباط‌كریم برگزار شد
Monday, October 12, 2026
categorytitle / معاونت شهرسازی .
  • time : 11:23
  • Date : Wed Sep 17, 2025
  • news code : 5114
در راستای ارتقای کیفیت بصری و ساماندهی سیما و منظر شهری
دومین جلسه كمیته نما در شهرداری رباط‌كریم برگزار شد
صبح امروز دومین جلسه کمیته نما با محوریت رفع آلایندگی‌های بصری و ایجاد سیمای مطلوب شهری در شهرداری رباط‌کریم به ریاست مهندس امامی برگزار شد.

به گزارش روابط  عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر رباط کریم، معاونت شهرسازی و امور زیربنایی شهرداری با اعلام این خبر، از پیگیری جدی این موضوع در منطقه کهن شهر رباط‌کریم خبر داد. 

انوشیروان امامی اظهار داشت: تشکیل دومین جلسه کمیته نما و ساماندهی سیما و منظر شهری، با هدف رفع آلایندگی‌های بصری و ایجاد سیمای بصری متناسب با وضعیت تطبیقی منطقه، به‌صورت جدی دنبال می‌شود. این اقدام در کنار ایجاد درآمدهای پایدار، ما را به آنچه لازمه آراستگی و منظر شهری است، نزدیک‌تر خواهد کرد.

وی افزود: در این نشست، راهکارهای اجرایی برای بهبود نمای ساختمان‌ها، حذف عناصر ناهماهنگ، و تقویت هویت بصری شهر مورد بررسی قرار گرفت. همچنین بر لزوم مشارکت شهروندان و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بومی در طراحی شهری تأکید شد.

news source
روابط عمومی
Average :  0 |  Submitted :  0

Tags

    6.1.9.0
    V6.1.9.0