مهندس برزا با اشاره به اینکه شهروندان عزیز تا ساعت ۹ شب زباله های خود را در باکس های مخصوص قرار دهند، تصریح کرد: در روزهای گرم سال و به دلیل وجود شیرآبه زیاد در زباله ها، شستشو و سم زدایی باکس های زباله روزانه دنبال می شود.همچنین برای رعایت بهتر نکات بهداشتی، همکاران ما با جدیت و پیگیری زیاد عملیات پاکسازی و طعمه گذاری جوندگان موذی(موش ها) را انجام می دهند. مجموعه اقداماتی که پس از لایروبی چندباره کانال های بسته سطح شهر حجم حشرات و بوی بد پساب ها نیز کاهش یافته است.
وی با اشاره به اینکه جانمایی باکس های زباله بر اساس نفوذ جمعیت و ساکنین محله، جانمایی می شود، از شهروندان خواست زباله های خود را داخل باکس های وِیژه زباله قرار دهند و از گذاشتن آنها بر روی صندوق خودروهایشان خود داری کنند تا همواره شاهد آراستگی شهری و نظافت عمومی باشیم.
مهندس برزا با بیان اینکه شهروندان درحفظ و پاکیزگی شهرهمراه ما هستند، یادآور شد: شهروندان عزیز چنانچه مطالبه یا دغدغه ای جهت نظافت یا جمع آوری زباله و دیگر خدمات شهری دارند می توانند با شماره ۱۳۷ تماس و پیگیر درخواست خود به صورت آنلاین و فوری باشند.